26-7-2018 Zomerschaak en de website

Deze zomer zijn er vermoedelijk een aantal schakers van onze club actief op diverse toernooien. Op de site van het ONK in Dieren kon ik Joop ontdekken die het tot nu toe niet onverdienstelijk doet in de afdeling zesrondig 2. Jan vd Berg is daar ook , in reservegroep C. Ons oud-lid Freddie schaakt wat verder weg in Pardubice (Tsjechie). Zijn verrichtingen zijn hier te zien.
Dat brengt me op de website van Sc.Middelstum: In een overmoedige bui had ik toegezegd het beheer van de website van Freddie over te nemen. Bij nader inzicht blijkt dit voor mij een bijkans onmogelijke klus. De site is gebaseerd op Windows software terwijl ik Apple gebruik. Afgezien daarvan komt er HTML bij kijken waarvan ik echt geen kaas gegeten heb. Met Freddie heb ik nu afgesproken dat hij er nog een jaar voor zorgt dat de website in de lucht blijft. Daarna zien we weer verder. Ik zal ondertussen het redactionele werk op mij nemen. Dat houdt in dat ik regelmatig verslag doe van zaken die van belang zijn voor onze club. Wellicht kunnen de clubleden mij af en toe van munitie voorzien. Mijn e-mailadres is te vinden op de informatiepagina Ik wens jullie allen een plezierige zomer.
Houdt het hoofd koel.
Tot Suyderoogh op 1 september. Hierover zal Jan Bol nog nader berichten. Free

En niet te vergeten Harry die in de eerste ronde indruk maakte door een 2200-speler op remise te houden..!

16 Reacties on “26-7-2018 Zomerschaak en de website

1. Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same
    niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!

2. Magnificent web site. Plenty of helpful information here.
    I’m sending it to a few buddies ans also sharing in delicious.

And certainly, thank you for your effort!

3. MyAnimeForLife is your anime & manga news & entertainment website.
    We provide you with the latest breaking news and videos straight from the anime & manga industry.You can also enjoy articles & reviews
    on manga, cosplay, anime games, otaku lifestyle and more!

4. We stumbled over here different website and thought I might as well check things out.
    I like what I see so now i’m following you.
    Look forward to going over your web page for a second time.

5. I really like what you guys are up too. Such clever work and coverage!

Keep up the fantastic works guys I’ve added
    you guys to my blogroll.

6. Hi there just wanted to give you a quick heads up.
    The text in your article seem to be running off the screen in Chrome.
    I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let
    you know. The design and style look great though!
    Hope you get the issue solved soon. Thanks