Interne 29/9

De interne competitie van het nieuwe seizoen is met enige vertraging toch gestart. De uitslagen staan elders op de site.
In verband met de nieuwe regels was de vrijgestelde speler coronacoördinator. Hij hoefde gelukkig nergens in te grijpen, hoewel er hier en daar wat kuchjes en niesjes te horen waren. In verband met de laatste aanscherping van de regels over horeca en kantines is het nog even de vraag of we verder op de huidige manier door kunnen schaken. We wachten de berichten van de KNSB/NOSBO maar even af.
Voorts kan ik melden dat Freddie Steggink wil helpen om een bestand van de intern gespeelde partijen te maken dat opgestuurd kan worden naar de KNSB. Deze partijen tellen namelijk ook nog mee voor je rating.
Het voorlopige bestand staat bij het bericht over het afgebroken seizoen.