Schaken in 2021

Vooralsnog wordt er alleen online geschaakt helaas.
Gelukkig weten steeds meer leden de weg naar de toernooitjes op de dinsdagavond te vinden. De laatste tijd doet ongeveer de helft van de club mee. De wedstrijden beginnen om 21.00 uur en het geheel duurt 60 – 70 minuten. Een mail met link wordt vooraf rondgestuurd en voor de liefhebbers is er ook meestal nog een whatsapp bericht. Format kan wat wisselen. Voor de aspirant online spelers : je moet van te voren wel een account aanmaken op lichess.org en een nick name kiezen die je gebruikt in je partijen. Het wijst zich allemaal vanzelf.

Het eerstvolgende toernooi heeft het format 5 minuten per persoon per partij met 5 seconden bijtelling per zet (5+5).
Het staat gepland voor 26 januari en je kunt je inschrijven op https://lichess.org/tournament/uISMzPt1