Emmeloord, 19-10

Vanavond kwam een kleine delegatie van schaakclub Emmeloord hun voormalig clubgenoot, Rob Kamminga, bezoeken. Er werd een vriendschappelijk wedstrijdje gespeeld dat eindigde in een overwinning voor de thuisclub met 4-0. Rob speelde tegen Frank Hoogenboom, Harry tegen Leendert Plat, Jan Mark tegen Gert Boer en Joost tegen Louis Bramer. Het was een gezellige avond en besloten werd om aan het eind van het seizoen een tegenbezoek af te leggen aan Emmeloord.

Voor de interne competitie waren er een viertal inhaalwedstrijden waarvan de overwinning van Jan vd Berg op Frits het meest opviel:
Wim Bos              Bert 0,5-0,5
Bé                          Evert 0,5-0,5
Jan vd Berg          Frits 1-0
Free                      Wim Harmanny 0-1

De partijen van Rob tegen Frank Hoogenboom en Jan vd Berg tegen Frits [met commentaar] staan online

Frank – Rob 0-1
Jan – Frits 1-0