Bareveldtoernooi 3/9/22

Hier zijn enkele impressies van het Bareveldtoernooi dat door Gerry en Anneke Wubs weer op fantastische wijze werd georganiseerd. Zoals vrijwel ieder jaar was het prachtig nazomerweer en de soep met broodjes smaakten heerlijk. Voordat er geschaakt kon worden moest er nog een korte jaarvergadering plaatsvinden. Voorzitter Joop kon helaas niet aanwezig zijn. Harry nam de honneurs waar en kondigde daarbij tevens zijn afscheid van de club aan. Hij was een gewaardeerd lid gedurende ruim 30 jaar en we zullen hem missen! Ook zijn broer Gerry houdt ermee op maar gelukkig wil hij volgend jaar nog wel weer het Bareveldtoernooi organiseren. Verder is besloten dat de interne competitie op 13 september van start gaat. Voor de externe competitie komt dit jaar slechts 1 team van 8 spelers in actie. Wim Harmanny komt later met meer details.
Het toernooi zelf werd na een spannende finish gewonnen door Jan Bol.