Interne 21-11

Uitslagen

Ronde 8
Evert-Wim B 0-1
Bé-Wim H 0-1
JM-Joost 1-0
Bert-Frits 0-1
Jos-Rob 0,5-0,5
Free-Jan 0,5-0,5
Eric-Joop uitgesteld 

Wim H won een kwaliteit en later ook de partij.
Jan Mark won in zijn bekende rustig doorbouwende stijl van Joost.
Frits won een pion en later nog een. Dat was voldoende.
Jos en Rob remiseerden op voorstel van Rob. In de analyse achteraf bleek dat Jos had kunnen winnen.
Hetzelfde gold voor mij in mijn partij tegen Jan. Ik had groot voordeel toen Jan een vork met zijn paard forceerde. Dat kostte me een kwaliteit maar daarna ontstond er toch weer een zeer gunstige stelling voor mij. De bedenktijd raakte echter bijna op. Remise op voorstel van Free. De partij heb ik gepubliceerd.

Frits voert de ranglijst aan, gevolgd door Jan Mark.
Zie de kruistabel.