Bareveld 2019

Bijgaande een verslagje van de organisator van het snelschaaktoernooi.

Schaakvrienden
Vanochtend zaten Anneke en ik heerlijk in de ochtendzon, onder het genot van koffie met echte groningerkoek, na te mijmeren over de toch wel gedenkwaardige dag van gisteren.Een nieuwe wedstrijdleider die komend op de fiets vanuit Groningen, de dreigende regen trotserend, een nieuwe notatie van de uitslagen presenteerde, het toernooi won ,de gesprekken tijdens het heerlijke eten in de Heerlijkheid(ik denk vooral aan de conversatie’s tussen Jan vd Berg en de ober, over religie met Bert,de levensloop van Theo).Hierbij enkele herinneringen.Let op de kloof tussen de top 3 en de rest!Joop :van harte beterschap en we hopen dat Sjouke G. volgende keer de route nog weet te vinden!
Mvg Gerry en Anneke