Interne 18/10

Ondanks de herfstvakantie konden de meeste partijen van ronde 5 gespeeld worden.
Wim H won van Wim B maar dat duurde wel tot middernacht!
Frits won van Joop. Hoe dat ging weet ik niet precies maar Frits witte loper kwam in ieder geval weer dreigend naar f4. Jan Mark was te sterk voor Jan vd Berg en dat zelfde gold voor Jos tegen Bé.
Bert won van mij met zijn zwarte Owen (blijkbaar een dominee). Die opening ligt mij niet en zoals wel vaker verloor ik na een paar zetten een pionnetje. De computer vertelde me later dat dat niet erg was maar daarvoor was het een computer. Het ging nog voor het eindspel mis.
Volgende week spelen de heren van de externe een wedstrijd in Lewenborg.
Op Ewsum wordt dan niet geschaakt.
De uitslagen van ronde 5:
Jos – Bé 1-0
Free – Bert 0-1
Jan vd Berg – Jan Mark 0-1
Rob – Evert uitgesteld
Frits – Joop 1-0
Joost – Jan Bol uitgesteld
Wim Harmanny – Wim Bos 1-0

Free