Toekomstplannen

Hieronder het verslag van de vergadering van 23 januari.
Wim Harmanny:
Gisteravond hebben we vergaderd hoe we de rest van het seizoen 2023/2024 invullen. Het uiteindelijk voorstel (afkomstig van Evert Scholten) is om te gaan spelen volgens de Keizer-competitie. Daarbij worden de spelers iedere speelronde gekoppeld aan een speler die qua speelsterkte het dichtst bij hem in de buurt komt. Bijgaand de ratinglijst volgens de Nosbo op dit moment. In de eerstvolgende speelronde zou Wim Harmanny dan gekoppeld worden aan of Bé Prins of Evert Scholten. Naarmate de competitie vordert, zul je aan een hoger of lager geklasseerde speler gekoppeld worden.Alle aanwezigen stemden met dit voorstel in.Komende dinsdag 30 januari speelt Middelstum 2 een externe thuiswedstrijd, verder zullen nog wat inhaalpartijen gespeeld worden.Vermoedelijk starten we deze nieuwe competitie dus dinsdag 6 februari. Maar dat beslist onze onvolprezen competitieleider Free Bekker. Graag hoort Free Bekker van alle spelers of je meedoet. Dan kun je ingevoerd worden in de computer.Natuurlijk zullen er vragen zijn, maar laten we eerst maar eens starten, het wordt vast heel leuk.ik doe in elk geval mee!